week #8

Ik ben een echte theeleut. Eigenlijk drink ik de hele dag bijna niets anders. Vruchtenthee, Earl Grey, verse muntthee eigenlijk vind ik het allemaal lekker. Natuurlijk zijn er ook smaakjes waar ik een hekel aan heb. Je hoeft echt niet aan te komen zetten met zoethout of sterremuntthee haha. Dat krijg ik echt niet naar binnen. Wat is er beter dan op een mooie zondagochtend met een (het liefste hele grote) mok thee op de bank te zitten? Zijn jullie ook echte theeleuten?

30 reacties op “week #8

 1. Stipjes!
  Wat ongelovelijke lieve foto’s!

  Zelf, drink ik eigenlijk ook niets anders.
  Heb een hele grote mok war misschien wel vier koppen thee in kunnen. Dekentje erbij en een goede film…

 2. ik drink heel veel thee haha, maar ik hou niet van zoete thee zoals aarbeien ofzo!

  Mooie foto! Ik vind het echt zo knap dat jij dit helemaal zelf fotografeert met statief!

 3. Ik ben een vreselijke theeleut: juist alle kruidentheetjes! Haha. Al die zoete vruchtenzooi hoef ik niet hoor :P. Hoe heb je trouwens die lichtere vlekken in je foto verwerkt? En wat heb je met je licht gedaan?

 4. Wat een mooie, lievige foto’s! En bij mij moet je ook niet aankomen met sterrenmunt ofzo… brrr, als ik dat ruik dan lopen de rillingen al over mijn rug!

 5. I know! Sorry, heb hem even offline gehaald ivm prive redenen! Ben ook nog met allerlei projecten bezig, dus ben ontzettend druk! Je kunt me in ieder geval volgen op flickr πŸ™‚

  1. @Chezzelia, dankjewel!! En het is echt niet zo moeilijk hoor. Gewoon camera op statief en klikken maar πŸ˜‰
   @LOU en Jessi, de lichtvlekken zijn gemaakt door een foto met veel bokeh over de foto te plaatsen. Ik zal hier nog een soort van tutorial van maken binnenkort!

   @Iedereen, super bedankt voor de reacties. Ik ga bijna blozen bij alle lieve berichtjes πŸ™‚

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *