week #7

Ohjee toch, ik ben een dag te laat! Maaar, dat kan ik uitleggen haha. Ik was afgelopen weekend namelijk een weekendje weg, naar Zeeland. Lekker uitwaaien op het strand, met de nodige warme chocolademelk met slagroom natuurlijk. Qua gevoelstemperatuur was het naar mijn gevoel wel -15 graden, maar de thermometer gaf toch echt maar -2 aan. Tussen de ijskoude windvlagen door zag ik nog even de kans om m’n jas uit te trekken en een paar minuten lang foto’s te maken voor ‘het project’. Daarna natuurlijk weer snel m’n jas aan, shawl om en handschoenen aan om weer een klein beetje op te warmen. Je zou bij het zien van de foto’s in ieder geval niet zeggen dat het vroor!

10 reacties op “week #7

  1. Heb je ze nou uiteindelijk zelf gemaakt? Blijft je statief wel staan met die wind? Haha. Ik vind die onderste trouwens het mooiste! Ik vind de kleur van het hout mooi daar. Je ziet trouwens inderdaad niet dat je het koud hebt daar, goed geacteerd πŸ˜‰

    Mijn schoonfamilie komt trouwens uit Zeeland. Fotografen uit heel het land komen altijd daarheen vanwege het licht. Door de zee schijnt dat prachtig te zijn.

  2. Me likes. En je bent trouwens ook helemaal gestoord dat je je jas uit deed met die kou.

    En ik moet zeggen ik vind die blauw groene achtergrond op die eerste foto er echt mooi uit zien.

    1. @LOU en Jessi, deze foto’s heb ik inderdaad niet zelf gemaakt. Mama heeft ze gemaakt, al had ik wel m’n statief en alles bij. Mijn familie had alleen geen zin om in de kou op me te gaan staan wachten πŸ˜‰ En ik vond het ook wel prima met die temperatuur haha.

  3. Hele mooie foto’s! knap dat je dit zelf heb kunnen maken! mij lukt het nog steeds niet hahaha, geef mij maar gewoon mensen die ik mag fotograferen hahaha, maar we geven niet op!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *