week #6

Ohjee, ik ben een beetje vals aan het spelen… Deze foto heb ik namelijk 2 weken terug gemaakt haha. Die week maakte ik twee zelfportretten omdat ik wist dat ik deze week geen tijd zou hebben. Maar om het project haalbaar én leuk te houden beslis ik nu dat het niet zo erg is af en toe wat te schuiven qua weken. In de zomer gaat het makkelijker worden, dan is het ‘s avonds ook nog licht en kan ik dus op een werkdag ook nog fotograferen.

8 reacties op “week #6

    1. @LOU, de belichting is zo fel omdat ik voor mijn slaapkamer raam op mijn bed zit. Door het raam komt veel zonlicht binnen waardoor ik zelf automatisch bijna een silhouette wordt. Omdat ik zelf lichte fotografie mooier vindt dan donkere (niet altijd trouwens, maar bij mezelf vaak wel) heb ik de foto’s nog een heel stuk lichter gemaakt. Mijn camera stond inderdaad op statief.

  1. Ik hou ook wel van lichte foto’s. Maar dat moet ook wel bij de compositie/thema passen. Je silhouet vind ik wel heel mooi. Ik heb inmiddels trouwens de afstandbediening in ontvangst mogen nemen. Als binnenkort mijn tentamens voorbij zijn zal ik er wat leuke foto’s mee maken.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *