week #51

Ik was zo goed bezig met mijn project afgelopen jaar, maar toch is het me net niet gelukt om alle 52 foto’s te maken. Tja, soms heb je gewoon een weekje echt geen tijd. Sinds december had ik geen zelfportret meer gemaakt en als je eenmaal uit je ritme bent is het lastig om er weer in te komen. Toen ik vanmorgen opstond scheen de zon zo mooi door de ramen dat ik wel een foto moest gaan maken. Een mooi tegenlichtje kan ik niet laten schieten!

Toen de foto’s eenmaal op mijn computer stonden opende ik mijn favoriet in Photoshop. Een beetje aanklooien met effectjes, eigenlijk doe ik dat vrijwel nooit maar ik vond bovenstaand resultaat toch wel iets hebben. Beetje futuristisch ofzo! Maar voor de liefhebbers van iets natuurlijkers ook nog even een iets rustigere bewerking 🙂 Fijne zondag!

11 reacties op “week #51

  1. Ik volg je blog nu een tijdje, maar wilde even zeggen dat je me echt weer heer erg enthausiast gemaakt hebt met al die mooie foto’s en goede tutorials, echt heel erg bedankt! Heb weer helemaal zin om te gaan fotograferen!

    Ook deze portretten zijn weer zeer geslaagd, echt erg mooi!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *