week #44

Ojee, hoe verder ik in m’n project kom hoe slechter het gaat wegens tijdgebrek. Deze week had ik helemaal geen tijd om zelf een foto te maken! Vandaag ging ik samen met twee vriendinnetjes naar de première van de musical de Producers in het Chassé theater in Breda. De show is zeker een aanrader, het is een erg grappige show met goede acteurs. Alleen een beetje jammer dat het Chassé Theater de ‘gewone’ burger duidelijk niet goed genoeg vond. Drankje na de show? Helaas, alle barren zijn al gesloten, behalve die bij het ‘vip’ gedeelte waar wij natuurlijk niet mochten komen. Al bij al behoorlijk jammer, maar alsnog een leuke dag gehad! Natuurlijk hadden we ons extra feestelijk gekleed en opgetut voor de première, daarom deze week een aantal foto’s van dit evenement.

5 reacties op “week #44

  1. Het zijn leuke foto’s! Alleen jammer dat je op je portret niet lacht met open mond, of hoe je het ook noemt haha. De foto met jullie drieen, daar sta je super leuk op!
    En een leuk jurkje! Waar is ie van :P?

    Ben benieuwd naar de rest van je foto’s!

    1. M’n jurkje is van de MANGO! En we hadden niet veel tijd voor foto’s dus ik had er maar een paar van mezelf. De lachende met open mond was stom hihi.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *