week #40

Wauw, wat is het mooi weer dit weekend!! En mooi weer moet natuurlijk gebruikt worden op de foto van deze week. Ik besloot weer eens lekker gebruik te maken van tegenlicht en pal voor de zon te gaan staan. Gisteren ben ik met vriendinnetje Yvonne gaan winkelen en heb ik onder andere deze blouse gekocht. Wat ik er leuk aan vind is dat hij doorschijnt in de zon, zoals bij de mouwen te zien is, daarnaast is de kleur ook echt prachtig. Nou ben ik niet zo ‘fashionable’ in het dagelijks leven, maar ik vind het wel leuk om aandacht aan mijn kleding te besteden en nieuwe dingen uit te proberen. Daarom hieronder het totale outfitje van deze foto (let niet op de blije pose op foto 2 haha) Iets wat ik tot nu nooit aan zou trekken, maar op aanraden van Yvonne toch maar eens ga proberen. Wat vinden jullie?

 

16 reacties op “week #40

    1. Dankje! Ik gebruik meestal de AV stand (zelf diafragma instellen) maar als het om moeilijke situaties gaat qua licht dan zet ik hem helemaal op manual. Dat is alleen niet handig bij zelfportretten omdat het licht bij iedere foto anders kan zijn. Zeker zo tegen de zon in!

          1. Komende week komt er een artikel online met de uitleg van alle handmatige standen. Ik denk dat daar alle antwoorden in staan!

  1. Staat je super! Mooi foto’s. Al had ik persoonlijk bij de eerste foto je bovenste hand helemaal willen zien ipv afsnijden maar voor de rest zijn ze super leuk en ik vind de 3de juist grappig!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *