week #39

Een tijdje terug zag ik op verschillende blogs al vermeldingen naar een wedstrijd van Zalando.nl verschijnen. Van 1 t/m 30 september 2011 kun je deelnemen aan Zalando´s All-You- Can-Shop actie om kans te maken op een jaar lang gratis shoppen! En tja, wie wil dat nou niet? Daarom besloot ik me deze week om te toveren in een levende aankleedpop. Door middel van de Zalando kleding en accessoires heb ik mezelf aangekleed. Om alle items goed om mijn lichaam te vormen heb ik de ‘uitvloeien’ optie uit vorige tutorial gebruikt. Weer een voorbeeld van hoe handig deze functie is!!

Wat heb ik aan?

Broek de broek heb ik gekozen omdat ik lichte en gekleurde broeken erg mooi vind. Ik heb er zelf alleen geen omdat ik ze altijd lastig te combineren vind. Daarom vandaag de uitdaging om er een outfit mee te maken!
Shirt het t-shirt heeft een print met een persoon achter een geillustreerde camera… need I say more?
Blazer ik houd van blazertjes, deze zwarte blazer ziet er chique en comfortabel uit tegelijk!
Shawl ik ben een echte koukleum, zeker in de winter. Ik heb dan ook heel veel shawltjes omdat ik ze gewoon leuk vind én ze mijn nek lekker warm houden.
Schoenen tijdens het zoeken naar mijn outfit werd ik spontaan verliefd op deze prachtige laarzen. Het zijn hoge laarzen én lagere laarzen in 1 (zie de rits) en de prachtig gevormde sleehak trok me over de streep.
Tas waar ik ook heen ga, ik neem altijd veel te veel spullen mee. Daarom kwam deze grote tas goed van pas. Past mijn camera er tenminste ook nog bij!
Portemonee een mooie portemonee is altijd fijn, hij combineert ook zo leuk met de tas!

Ook meedoen? Dat kan!
zalando all you can shop

 

18 reacties op “week #39

  1. Wat ontzettend leuk zeg!
    Erg creatief. Op andere blogs had ik ook deze wedstrijd voorbij zien komen. Zij hadden gewoon een collage gemaakt. Maar dit vind ik veel leuker!

    Liefs

  2. Ik kijk altijd erg uit naar je ‘ 52-weken foto ‘ en wederom heb je me weten te verbazen door je creativiteit( waar ik toch wel lichtelijk jaloers op ben!). Ontzettend leuk gedaan!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *