week #36

Een drieluik deze week, gemaakt in de badkamer. Het licht is daar gewoon mooi! Ik vroeg jullie op twitter welke nabewerking jullie mooier vonden. Deze of een killere versie (zie de foto hieronder). De meeste gingen toch voor deze nabewerking die wamer is van kleur. Zelf was ik een beetje in dubio, ik vind de andere ook nog steeds wel mooi juist omdat hij zo kil is. Oordeel zelf!

22 reacties op “week #36

  1. De warme kleuren zijn het mooist.

    Zoals m’n zusje @marjolean al op twitter zei, zie je er in de onderste er teveel uit als een opgewarmd lijk. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat er net iets te veel kleur in de foto zit en dat je make up donker paars is geworden. Alleen werkt de foto niet.

    Samen met de bovenste foto werkt de onderste foto weer wel. Dan is er een mooi contrast tussen warm en positief, en kil en negatief.

  2. De derde foto van het drieluik is prachtig. Mooie uitsnede, vooral qua schouderlijn. De eerste twee van de serie vind ik wat minder; de verhouding tussen gezicht en schouderpartij vind ik niet zo mooi.
    Ook de “kille” foto heeft een prachtige pose en mooie lichtval; de mooiste van de serie voor mij.
    Hoewel de warme serie natuurgetrouwer is, ga ik toch voor de uitstraling van de “killere” bewerking. Zwart/wit zou bij deze fotoserie ook erg krachtig kunnen overkomen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *