week #31

Zoals jullie misschien is opgevallen is er vorige week geen ’52 weken foto’ online gekomen. Dit komt omdat ik op vakantie was in Frankrijk en het maken van de foto totaal aan me voorbij gegaan is. De foto van week 30 is ook op mijn vakantiebestemming gemaakt, het was daar stukken beter weer dan in Nederland het geval was geloof ik! Deze week ben ik weer helemaal terug om de site te onderhouden, jullie reacties terug te lezen én om nieuwe foto’s te maken voor het project. Vandaag dan ook een nieuwe weekfoto online. Dit spiegeltje is van mijn oma geweest en ik vond het leuk om er eens een foto mee te maken. De foto hierboven is in elkaar gemonteerd, er was namelijk alleen plafond te zien in de spiegel. Fijn weekend iedereen!

20 reacties op “week #31

  1. Prachtig!!!

    Ik heb ook zo een spiegeltje waar ik al enige tijd eens foto’s van wil maken. Maar het weer en mijn vakantiejob houden me momenteel tegen.

    1. Dankje! Er stond niet meer van de bovenkant van mijn hoofd op de foto helaas. Ik probeerde hem daarna opnieuw te doen maar deze bleef mooier 🙂

  2. Jeetje Eef, nu pas snap ik helemaal je 52 weeks project waar je over vertelde. Ontzettend gaaf om te zien, zo kenden we je nog niet.
    Veel succes nog met alles, ik ga even verder je site bekijken.
    Dikke zoen, Juud

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *