week #27

Ik moet zeggen dat ik het 52 weken project best heb onderschat! Tijd vinden om iedere week een foto te maken is best moeilijk, zo ook deze week. Omdat mijn weekend helemaal volgepropt zit heb ik op zaterdag mijn wekker extra vroeg gezet om te kunnen fotograferen. Om tijd te besparen koos ik voor een practische oplossing, namelijk een foto maken in de douche! Al sinds het begin van mijn project wilde ik dat een keertje doen omdat ik de druppels op onze glazen douchedeur er zo leuk uit vind zien. Scherpstellen was nog even lastig, maar ik vind het resultaat eigenlijk best leuk! Fijne zondag gewenst!

16 reacties op “week #27

 1. Ik heb sinds gisteren een spiegelreflexcamera en ik haal nu al veel ideeen en inspiratie uit deze website 🙂 thanks for sharing! Foto’s zijn echt prachtig.

 2. Ziet er prachtig uit! Anders vraag je je bezoekers om inspiratie op te doen of ze nog ideeën hebben. Kun je waarschijnlijk wel een paar weekjes weer vooruit 🙂 Tenzij het echt de tijd is waar je moeite mee hebt, want daar kunnen wij als bezoekers je niet mee helpen…

 3. wow, jij hebt echt talent! Super mooie foto!
  Je moet echt zeker door gaan met fotograferen!

  xoxo
  Eef&Lot

  Ps. maybe you will follow us?

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *