week #22

Als er 1 serie is waar ik al maandenlang helemaal aan verslaafd ben is het wel ‘The Vampire Diaries’. Het is dan ook best tragisch dat deze week de laatste aflevering van Seizoen 2 op tv was (in Amerika) en we dus weer maanden moeten wachten om te weten hoe het hele verhaal met Elena, Damon, Stefan, Bonnie, Claus, Elijah, Jeremy, Caroline, Katherine en nog veel meer briljante rollen verder gaat. Zo kwam het idee van mijn collega’s om mezelf om te toveren in een vampier deze week. Niet alleen een uitdaging in Photoshop, maar vooral een uitdaging voor mezelf om eens niet ‘schattig’ op de foto te staan maar over te komen als een moordlustige vampier op zoek naar mensenbloed. Ik moet zeggen… ik vind mezelf best eng zo haha! Kijken jullie ook The Vampire Diaries?

 

15 reacties op “week #22

 1. IK vind de serie echt helemaal geweldig!! Ik volg ook True Blood, daar heb ik ook maanden op moeten wachten, maar binnenkort komt er weer een nieuwe serie aan! De foto is erg leuk gedaan! Vooral die adertje onder de ogen, echt typisch The Vampire Diaries

 2. Die is erg goed gelukt! Die tanden <3
  Je make-up is echt prachtig.

  Jep, eng 🙂 Het had zelfs een erg sombere achtergrond mogen zijn.

  Je doet het goed! Ik hou van je foto's!!!! 🙂

 3. Jaaa ik volg de serie ook!
  Ga zometeen aflevering 22 van seizoen 2 kijken, ben zo benieuwd hoe het afloopt!
  Echt niet leuk dat we nu weer zo lang op een nieuw seizoen moeten wachten!

  Maar je creatie is wel onwijs goed gelukt moet ik zeggen!

 4. Hahaha, grappig. Als je jouw bericht opent, komt die precies op je vampieren-foto! 😉 Ik weet niet of je dat expres hebt gedaan? Wel een leuk verrassingseffect! Haha.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *