week #20

Eerst wil ik jullie even bedanken voor de lieve comments bij mijn vorige mededeling! Echt leuk om te lezen πŸ™‚ En nu bedenk ik me ook dat ik jullie eigenlijk nog nooit heb bedankt voor het trouw blijven volgen van mijn blog. Ik ben pas 4 maanden bezig met mijn blog en ik vind het super om te zien dat er zoveel mensen zijn die het leuk vinden om mijn foto’s te zien en vooral bezoekers die echt iets aan mijn tutorials hebben! Dus, bij deze… bedankt allemaal!!

Goed, nu over tot mijn foto(‘s) van week 20 alweer! Omdat ik wist dat ik er dit weekend geen tijd voor zou hebben heb ik mijn tweede Paasdag afgelopen maandag benut voor het maken van de foto’s. De zon scheen volop en ik had speciaal voor de foto’s een zonnehoed gekocht. Het leek me wel een leuk effect geven, en dat deed het zeker! Omdat Lou graag eens een zwart-wit foto wilde zien heb ik me daar op gefocussed, maar ik kon het niet laten om alsnog wat kleurenfoto’s toe te voegen haha. Eigenlijk vind ik de tweede foto (de eerste van hieronder dus) ook wel heel gaaf πŸ™‚ Ik ben benieuwd wat jullie de mooiste vinden en geniet van jullie zondag!

27 reacties op “week #20

 1. Hij is helemaal geweldig! Goed gelukt! Leuk om te zien dat je helemaal je eigen stijl erin verwerkt. Ze zijn trouwens allebei heel leuk geworden. Waar heb je nu je foto’s gemaakt? In de tuin? Het lijkt alsof je statief heel hoog staat.. (Wat ik juist heel leuk vind!)

  Trouwens best leuk hoe je die met 1 oog gedaan hebt. Heb je er lang over gedaan om `m zo te krijgen? Of ging het per ongeluk heel goed? πŸ™‚

  Je mag best vaker zwart-wit-foto’s maken hoor! πŸ˜‰

 2. Ik vind de zwart witte het mooist gelukt πŸ™‚ Vooral de allereerste, die doet me denken aan de tijd van “The Notebook”

 3. Wauw, die eerste is echt fantastisch. Hij doet me denken aan van die oude zwart-wit-films met klassevolle (hoe noem je dat?) vrouwen, als je snapt wat ik bedoel. Hij heeft iets. πŸ˜‰

 4. Net als alle andere ben ik niets anders als lovend. Je foto’s zien er weer erg mooi uit. Erg klassieke uitstraling

 5. Beste Evelien, mag ik jou ook eens heel hartelijk bedankt voor al die mooie foto’s en tutorials die je tot nu toe hebt geplaatst. Heel erg inspirerend. Uit deze serie vind ik vooral de eerste drie foto’s toppers. Groetjes, Frans.

 6. Ik vind de eerste het leukst. Mysterieus.. Je begint je echt dingen af te vragen als je er naar kijkt.. Naar mijn mening moet dat juist het effect zijn van een foto.

 7. Wat een mooie foto’s! Ik vind vooral de eerste echt heel mooi, de schaduw die half over je gezicht valt maakt hem echt prachtig!

 8. Evelien: ik zat eigenlijk laatst te denken, en je moet natuurlijk nog ontzettend veel zelfportretten. Ik zou het ook wel een keer leuk vinden om er eentje met een duidelijke emotie te zien, in de zin van echt lachen of huilen ofzo. Kijk maar of je er miss iet mee kunt doen, maar ik wilde het graag even zeggen πŸ˜‰

  1. @Lieke, ik ga dit zeker nog doen. Ik vind het wel heel moeilijk ‘echte’ emoties op beeld, maar ik ga m’n best doen! Trouwens, werk je nog steeds bij de Intermezzo?

 9. Erg mooi Evelien, ik volg je 52-weeks project inmiddels trouw en heb veel waardering voor je foto’s! Ga zo door meid…Liefs, Janneke

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *