week #15

Na een hele gezellige avond in het theater gisteren ben ik vandaag met lichte tegenzin toch het huis uitgegaan om te fotograferen. Ik wist dat ik er anders spijt van zou krijgen, en ik moest toch nog een foto maken deze week. De reden van mijn eventuele spijt… bloesem! Ik ben dol op de lente, mijn favoriete periode van het jaar, zeker nu alles begint te bloeien en er dagelijks bomen vol bloesem bij komen. Altijd als ik bloesem wil fotograferen ben ik net te laat, dus nu moest ik wel voordat alle blaadjes van de bomen regenen komende week. Ik pakte mijn fiets en ging op goed geluk naar de tuin achter de Interpolis in Tilburg (Noord Brabant). Het was rond half 1 dat ik vertrok, maar tot mijn verbazing was ik alleen. Een hele opluchting, foto’s van mezelf maken in een overvolle Interpolis tuin ga ik echt niet doen.

Eenmaal in de tuin wist ik het… Dit was (voor mij, op dat moment) de mooiste plek op aarde! Vergeet de Niagara waterfalls, de top van de Grand Canyon, de Great Barrier Reef of Machu Picchu. Tilburg is waar je zijn moet! Maar zonder gekheid, jullie kunnen zelf oordelen aan de hand van mijn foto’s.

Wat wel grappig was, ik was klaar met zelfportretten maken en ging nog foto’s maken van de bomen, de bloesem en de omgeving. Er kwamen langzaam steeds meer mensen, en een mevrouw vroeg of ze een foto van me moest maken haha. Ik heb maar een foto laten maken door haar, durfde niet te zeggen dat ik er net 250 van mezelf had gemaakt haha! Schattig, die onwetende omaatjes.

31 reacties op “week #15

 1. Prachtig die bloesem! Ik hou er ook heel erg van! Alleen het grote nadeel is, dat je in de randstad zo weinig kan vinden! Alle bomen zijn hier nog kaal :S. En om eventjes ergens heen te gaan, kost me weer heel veel tijd. Maar goed dat je in ieder geval veel gebruik maakt van je eigen omgeving!

 2. Wauw hele mooie fotos! Echt knap dat je zo goed met de zelfontspanner overweg kunt, ik kan dat dus echt niet! Mag ik overigens vragen wat voor een afstandsbediening jij gebruikt ?

  Over mijn maan foto, ik heb die foto gemaakt met een 75-300mm lens, dan kun je erg ver inzoomen 🙂

 3. wat je zegt, dit lijkt inderdaad het mooiste plekje op aarde,
  ik woon in tilburg, dus misschien toch maar even een kijkje gaan nemen.. 🙂

  Kun je daar gewoon binnenlopen??

  Xoxo

 4. Super mooie foto’s!
  Gaaf dat je ze van jezelf hebt gemaakt, gelukkig kon je er genoeg maken voordat er veel mensen waren 🙂
  Krijg helemaal zin in de zomer als ik dit zie!

 5. Prachtig fotos
  Hoe doe je dat? zelfpotret maken? Wil je tutorial artikel van maken?
  Ben aan het oefeningen maar het lukte nog niet en met welke instellingen gebruik je
  bedankt

 6. wauw, bam, ineens kwam ik op jouw site. En mijn glimlach is vanaf het begin tot nu niet meer van mijn gezicht af te lezen. Altijd was ik op zoek naar een Nederlandse leuke site waar wordt verteld over fotografie. Je maakt hele mooie foto’s en aaaah, you made my day. Deze foto’s zijn zó mooi! Dat romantische sfeertje in de foto’s door het zonlicht en de mooie locatie maken deze foto’s heel bijzonder.
  dankjewel dankjewel dat je ooit deze website bent begonnen en nog steeds super leuke posts post!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *