week #14

Zon! Eindelijk eens in het weekend! Zon op werkdagen is ook prima hoor, maar een beetje zon in het weekend is voor mij nog veel fijner. Gelukkig blijft het de komende dagen mooi weer, dus kunnen we er nog even lekker van genieten. Ik wilde al lang kijken of ik met mijn kanten shawltje een patroon op mijn gezicht kon maken en een beetje zon is dan wel handig. Het was nog veel makkelijker dan ik dacht! Gewoon recht in de zon gaan staan en het gaat vanzelf. Ik vind het een leuk effect geven. Gaan jullie nog iets leuks doen dit zonnige weekend?

22 reacties op “week #14

 1. ‘k Vind de onderste foto erg geslaagd!
  Ik heb m’n auto gewassen in ‘t zonnetje, slecht plan want nu heb ik plekken, helaas! 🙂

 2. Wat een leuk effect. Erg mooie foto’s deze week!

  Vandaag heb ik lekker geslenterd door winkelstraten. Ben al een paar dagen niet topfit, dus het kostte me aardig wat energie. Morgen hoop ik dat er weinig wind is, zodat ik in mijn raamkozijn van het zonnetje kan genieten. Misschien wat foto’s maken ook van mijn nieuwe aanwinsten.

 3. Die laatste is echt wel de mooiste! Prachtig.
  Ik werk en werk aan mijn duizenden deadlines. Niet veel geniet van het zonnetje dus. Jammer.

 4. Dank u voor de comment. Haha, ja ik moest een tijdje terug voor school een portretfoto maken. Ik had die roos net gekregen van mijn vriend en vond het een leuk extraatje. En toen vond ik jou tutorial en heb ik de foto dan maar bewerkt 🙂 Waarvoor dank ^^

 5. Super mooie foto’s zeg! Ik gebruik trouwens je tutorials tegenwoordig bij het bewerken van mijn foto’s, hartstikke handig. Bedankt daarvoor dus!

 6. Leuk effect, moet ik ook nog eens gaan proberen. Heb je dat gezien bij ANTM? Daar hebben ze dat ook eens gedaan geloof ik, volgens mij een van de laatste seizoenen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *