week #13

Toen ik gisteren na een hele drukke maar vooral ook leuke week mijn favo websites afging kwam ik een artikel tegen op LiveLifeGorgeous. Het komt er op neer dat het een wedstrijd is in samenwerking van GOSH (geweldige oogpotloden, maar dat even terzijde) waarmee je een prijzenpakket kan winnen. Je kunt kans maken op de prijs door de make-up look van een voor jouw inspirerende celeb na te maken. Omdat ik toch nog een foto moest maken deze week, besloot ik het maar meteen goed aan te pakken. Vandaar dat ik deze week in de huid van de prachtige Scarlett Johansson ben geklommen! Natuurlijk is de foto niet precies hetzelfde, en mede door de totaal verschillende vorm van onze ogen is op bovenstaande foto de smokey eyes niet helemaal goed zichtbaar. Daarom nog even een close-upje van mijn oog als groot onderdeel van de look die verder behoorlijk naturel is. Nu nog even duimen dat ik ga winnen natuurlijk! Wie is jouw inspiratie op make-up gebied?

32 reacties op “week #13

 1. Wauw, super mooi! Alleen jammer dat je het op de foto van verder af niet ziet, je oogopslag is daar net iets anders dan die Scarlett. Ik zal voor je duimen!

 2. Ja, ik vind dat je teveel van je eigenheid als persoon moet opgeven om toch maar (h)erkend te worden.
  Is het grafische wereldje ook niet knokken wat betreft werk?
  Om op je vraag te antwoorden, ik heb niet echt iemand die me inspireert op make-up gebied. Ik draag zelden tot nooit make-up dus ja haha.

 3. Mooie foto! Mijn inspiratie komt altijd van Scarlett Johansson (ook) en Katherine Heigl! 🙂 We hebben trouwens dezelfde kleur ogen, haha.

 4. Wat een ontzettend leuke actie!

  En mooie foto zo! Als je iets naar achter was gegaan met je hoofd en wat meer naar beneden had gekeken was het duidelijker op de foto, maar de close up ziet er fantastisch uit!

  1. @Leaf, ja qua houding is hij niet helemaal goed. Maar het is nog moeilijker een houding na te doen als je niet ziet wat je camera ziet dan zelf een houding te verzinnen haha.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *