week #12

Eigenlijk had ik geen idee wat ik deze week voor foto zou gaan maken. Iets makkelijks, dat wel, want ik had er niet veel tijd voor. Ik liep wat door het huis te ijsberen op zoek naar een leuk plekje of mooi licht. Iets dat deze foto specialer zou maken dan een ‘gewone’ foto. Uiteindelijk kwam ik in de badkamer terecht, niet dat je daar iets van ziet, maar het licht scheen mooi door de lamellen naar binnen. Ik besloot een shawl te pakken (van de H&M trouwens, mocht iemand het zich afvragen) en er mee te spelen. En dit is het resultaat. Geen extreme make-up dit keer, gewoon simpel. 

Ik kon niet kiezen tussen deze foto’s, maar omdat ik deze ‘normaler’ vond heb ik toch de bovenste als ‘foto van de week’ genomen! Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Opbouwende kritiek is altijd welkom. Fijn weekend!

27 reacties op “week #12

 1. Vooral de bovenste foto vind ik heel mooi, terwijl je je gezicht heel stil houdt is er tegelijkertijd zoveel beweging! Heel mooi gedaan 🙂

 2. Wauw! Vind de eerste foto echt heel erg mooi. Ik vind de sfeer alleen koud, terwijl ik het beeld warm vind (klinkt dit nu heel onzinnig?). Kan ook een kwestie van smaak zijn hoor, ik hou van warme foto’s. Wel een hele mooi foto!

 3. Dank je wel voor je lieve reactie! Ja, het voelt inderdaad meteen goed als je alles eens een keertje verwijderd, gewoon omdat je het even net iets anders wilt brengen dan eerst. 🙂 Ik heb je blog eerder ontdekt en ik vind je blog erg leuk! Zullen we elkaar volgen? 😀
  x

 4. Ik zie trouwens dat je Grafisch Vormgeven doet (of hebt gedaan?). Ik doe nu de opleiding Allround DTP en hierna wil ik heel graag instromen naar Grafisch Vormgeven op het Grafisch Lyceum Utrecht (hier zit ik nu ook op). Ik heb hier een paar vraagjes over als je die wilt beantwoorden (dank je wel alvast, hihi): 1. Is het een leuke opleiding? 2. Maak je daar veel dingen en teken je daar ook? 3. Hoe bevalt/beviel je deze opleiding?
  x

 5. Heel erg mooie foto in al z’n “eenvoud” (niet negatief bedoeld hoor, eenvoud vind ik vaak een positief woord ;). Ik ga je blog zeker blijven volgen!

 6. wow, hele mooie foto’s!
  Misschien moest je je sjaal anders dragen op de laatste foto(?) Ik weet niet, maar ga zo door met foto’s maken! 🙂

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *