week #11

Eigenlijk wilde ik volgende week pas een carnavals foto maken, want dan is het tenslotte carnaval. Maar vandaag bedacht ik me ineens dat het misschien leuk was om hem toch al een week eerder te doen zodat jullie er misschien nog wat van konden gebruiken! Carnaval is niet zo mijn ding, ik vind het verkleden enzo helemaal leuk maar die muziek… mijn god! Dat kan ik echt niet aanhoren haha. Maar omdat veel mensen toch gaan carnavallen doe ik meestal ÊÊn dagje met ze mee. Vorig jaar was ik verkleed als barbiepop en dit jaar vond ik zo’n schattige bloementiara dat ik besloot mezelf om te toveren in een boselfje. De make-up was echt veeeeeel zwaarder in het echt, maar op de foto komt het niet zo goed over. Gaan jullie carnavallen volgende week? En zo ja, hoe ga je verkleed?

35 reacties op “week #11

 1. Wooow, ik kwam even het gezicht achter mijn comment bekijken, Ik sta stijl achterover van de fotografie. Wat geweldig. En wat een prachtige make up! Geweldig.!

 2. Prachtige make-up. Ik vier elk jaar carnaval met een groep, best intensief, want we gaan ook altijd naar de voorfeestjes (vanaf 11 november). Normaal gesproken maken we elk jaar pakken, maar dit jaar hebben we er voor gekozen (ivm zwangerschappen, verhuizingen, e.d.) om geen pakken te maken, maar kleding uit de oude doos aan te trekkenn. Onze pakken zijn trouwens altijd roze/zilver.

 3. wauw, echt super mooi! Ik doe niet aan carnaval, ik heb wel op majorette gezeten en dan moesten wij ook altijd mee lopen met de optocht, was altijd wel grappig;p

 4. Wow echt super mooi! Ik volg je nu met bloglovin! Ik doe niet mee aan carnaval, dat is niet zo mijn ding, maar vind het wel leuk om te zien hoe andere mensen zich verkleden haha.

  â™Ĩ
  Als je het leuk vind kan je nog een zonnebril winnen bij mijn Giant Vintage give-away, het is je laatste kans, want morgen sluit ie;)

  1. @Soldoutforever: Leuk! Ik ben altijd blij als ik mensen inspiratie kan geven 🙂

   @angela: Haha, ja carnaval is meestal eerder lelijker worden dan mooier. Maar het enige wat ik leuk vind aan carnaval is het verkleden dus dan probeer ik dat maar goed te doen!

   @LOU: Dat is geen lippenstift maar eyeliner haha. Ik had natuurlijk geen groene lippenstift, dus besloot maar een GOSH eyeliner te gebruiken voor de kleur. Werkt prima en gelukkig ging het er ook makkelijk af al is het ‘waterproof’ volgens de verpakking. Op mijn ogen blijft hij gelukkig wel heel goed zitten!

 5. wauw, zo wil ik ook wel carnaval vieren, haha! In mijn gedeelte van het land vieren ze geen carnaval en hier in Amerika ook niet. Het lijkt me stiekem ook niks. Ik drink niet en de muziek is verschrikkelijk. Ik zou dus helemaal nuchter tussen iedereen inzitten en normaal is dat wel leuk, maar met carnaval.. brr

 6. Wauw, mooi gedaan zeg! Ik zou willen dat ik zoiets kon! Waar ik woon doen we niet aan carnaval, maar het lijkt me echt geweldig om een keer mee te maken!

  Liefs,

 7. Hele hele leuke look! Mooi, niet zo cheap! Persoonlijk houd ik niet echt van carnaval, wel van het verkleden en de makeup e.d, maar niet van het rondlallen,de alcohol, en de dronkaards…. :/ Heb 3 jaar in Brabant gewoond, maar nu in Oslo…en de rust keert terug…aaaahhhh LOL!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden *